Hur läser du av statistiken i BizWizard?

http://statusme.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://hitZZLzw0yZtj.bxss.me/ siti per giocare in borsa Utifrån din statistik för respektive utskick kan du kartlägga dina mottagare och deras handlingar på ett effektivt sätt. Genom att återkoppla och ta till vara på denna information kan du ta reda på hur du når ut och väcker dina mottagares intresse på bästa sätt.

risk reward opzioni binarie

http://suleibnitz.at/?opyre=deutsche-broker-f%C3%BCr-pin%C3%A4re-optionen&405=ed deutsche broker für pinäre optionen Så här fungerar det:

opzione binarie 60

http://sigbl.com/?kge=where-can-you-buy-cytotec-in-south-africa where can you buy cytotec in south africa Efter att du har gjort ett utskick samlar BizWizard in statistiken för utskicket och du får en vy motsvarande den nedan. Här får du en övergripande bild gällande hur många som mottagit utskicket, har öppnat det och klickat på länkar.

es real las opciones binarias Men det tar inte slut där. Genom att klicka på staplarna, vilka visar andelen för levererade meddelanden, öppnade och länkklick, kan du ta del av mer detaljerad statistik.

autopcioni binarie com Då kommer du till en vy som ser ut som den nedan och här finns ytterligare statistik att ta del av.

الخيارات الثنائية robot.ex4 a, Statistik för antalet levererade meddelanden.
Om du trycker på denna rubrik ser du till vilka mailadresser utskicket levererats. Om någon fallit bort, i detta fall en e-postadress, kan du se anledningen till detta. Beror det på opt-out? Eller kanske en studs?

binära optioner tips flashback b, 41 meddelanden har öppnats..
Vilka har inte öppnat meddelandet? Analysera statistiken, Är det exempelvis samma 6 personer som inte heller öppnade det förra utskicket? Vad kan detta bero på, är informationen inte relevant för dem och i så fall varför?

cosa significa autopzionebinarie c, I cirkeldiagrammet längst till höger ser vi vilka som klickat på länkar i utskicket. Här kan du få ut statistik för dels vilka länkar som klickats på samt vem av de som öppnat som klickat på länkar. Kanske är de lite extra intresserade?

fincar overnight without prescription Genom att klicka på ”23 meddelanden med klick” ser du vem som klickat på länkar. Om du sedan klickar på ”fördelat på 10 länkar” får du ytterligare information vilket du kan se i bilden nedan. Dels gällande unika klick och dels totala antalet klick.

binära optioner finansinspektionen När du sedan står vid vyn, motsvarande den nedan, kan du även här klicka dig vidare. Dels kan du gå in på antal ”unika klick” och dels på ”totalt antal klick” för respektive länk. Exempelvis för länken nämnd ”Eventlansering”, här kan du se vilka unika mottagare som klickat på länken genom att trycka på antalet (15 st.) och utifrån totalt antal klick (22 st.) ser du även vilka som tryckt på länken mer än en gång.

iq options brtan Så, se till att ta till vara och analysera er statistik. Visst, det tar lite extra tid men det kommer löna sig i slutändan. Ni kommer att lära er mer om era mottagare och deras beteende och möta deras efterfrågan och intresse i större utsträckning.